"Bedankt voor het gebruik mogen maken en de sales die ik via jou krijg"
Arco - cardexchange.com

"Het is fantastisch. Heel erg bedankt!"
Martijn - Magicunited

 

Over Cardsearch

Cardsearch is een klein hobbyproject van Jaap Broeders. Ik vond het lastig om de meest goedkope kaart te vinden in Nederland, en ben van daar uit begonnen met deze site.

De kern blijft prijsvergelijking, maar ondertussen kun je ook kaartlijsten aanmaken, delen, en vanuit een kaartlijst de beste prijscombinatie vinden.. Meld je aan en zie de mogelijkheden

Hoe werkt Cardsearch.nl?

Je kan naar een kaart zoeken, en per kaart prijzen vinden.
Als een shop niet bij de prijzen staat dan heeft de shop de kaart niet.
Je kan, als je ingelogt bent, de kaart direct toevoegen aan één van je kaartlijsten.
Soms staan er ook de officiële regels bij vanuit de gatherer.
Probeer het uit!

Hoe kan ik Cardsearch helpen?

1. Doorvertellen

Hoewel niemand er direct baat bij heeft, zal wijdverspreiden van Cardsearch.nl misschien wel een mooie concurentieslag veroorzaken. U kunt op veel manieren helpen bij mijn doel om Cardsearch populairder te maken:

 

2. Meld fouten

Als u merkt dat Cardsearch niet werkt zoals u denkt dat het zou moeten werken - vertel het me. Er zijn altijd situaties die ik niet getest heb die verkeerde resultaten kunnen opleveren, ik heb uw hulp nodig om deze te vinden. Voeg alstublieft alle informatie bij die ik nodig heb om het probleem te reproduceren: onder welke omstandigheden treedt de fout op, welke browser gebruikt u? Blijf alstublieft ook in de buurt voor vervolgvragen die ik eventueel heb en om te bevestigen dat het probleem echt is opgelost.

 

3. Suggesties

Er kan altijd wat verbeterd worden, dus vertel me alsjeblieft je ideeën. Idealiter zou je me niet alleen moeten vertellen wat er veranderd moet worden (dat is waarschijnlijk al bekend), maar ook hoe het veranderd moet worden. Weet je iets? Stuur mij een bericht. Let op dat om een aantal redenen niet alle suggesties worden geaccepteerd en blijf alsjeblieft opbouwend in je kritiek.

 

4. Doneren?

Cardsearch onderhouden en vernieuwen kost veel vrije tijd, terwijl Cardsearch geheel gratis is en blijft. Iedere donatie zal helpen om meer tijd vrij te maken en verder te kunnen ontwikkelen. En alle kleine beetjes helpen...

 

5. Lego kruisboog

Of koop de Lego kruisboog instructies op Rebrickable ;-)

Met dank aan:

  • Hilko, voor de wireframes en hulp om de naam te verzinnen
  • Artho voor de lijpe spellchecker
  • Martijn, Michiel, Arco, Sjors voor de donaties
  • Arco, Valentijn, Michiel, Sjors voor alle hulp, ideëen en debugging
  • Stefan, The Dude, Artho voor het debuggen en promoten

Empowered by

Most of our cardinformation comes from cardmarket.com. They have the newest cards the fastest. Their API is one of the best and they have one of the best platforms to buy, sell and trade cards.

We also use mtgjson for additional information on cards.

 

 

 

 

 

 

 

For card information go to Scryfall

Suggest an Idea